Tidig läggdags!

Hittills denna veckan så har jag bara haft sovmorgon om man räknar från då vi börjat följa schemat. Ikväll blir det "tidig" läggdags för imorgon är det vanlig tid som gäller, upp halv 7!!!! 
För övrigt så har jag idag begett mig till gymmet för första gången på länge och det resulterade i 30 minuters träning. Min kropp orkade inte mer, det är pinsamt att erkänna men den var bara inte med idag. Det är någonting som fattas för att jag ska orka mig upp i den nivån jag hade innan sommaren, eller förra vintern. Ska försöka hitta motivationen till det så att jag verkligen kan få den kropp jag velat/vill ha. 
Nu ska jag försöka gå och lägga mig, inte lätt när man egentligen inte är så trött. 
Hoppas allt är okej med er! 
Kram 

RixFm Festival -12

Tog tåget ganska tidigt från Tanum i söndags för att dra ner till Göteborg för att se RixFm festivalen och träffa Alvaro & Danny vilket jag också gjorde. Två underbara killar som är grymma på det dom gör.
Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan, min andra dag idag och hittills känns det bra. Skolan är aldrig rolig i mina ögon men klassen är toppen hittills! :)
Hoppas ni får en bra dag!


Om bara några dagar...

Då är det dags för skola igen!
Känns verkligen att det börjar bli lågsäsong här på kusten, folket försvinner, affärerna stänger tidigare, det blir kallare, bryggan blir tommare och vintern börjar sakta men säkert krypa fram. Samtidigt ska det bli mysigt men hemmakvällar med ljus och skön musik. Hoppas man håller kontakten med alla underbara människor man träffat! Ska ta en dag och berätta om hela sommaren för er, med bilder osv.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, måste skärpa mig för på måndag står klockan på halv 7!
Kram


I'm back!

Nu var det väldigt längesedan jag satt här och skrev. Det har varit full rulle hela sommaren. Har jag inte jobbat så har jag varit ute och socialiserat med mina arbetskamrater. Helt underbara människor har jag lärt känna den här sommaren, vissa av dom förblir nog vänner för livet. Jag slutade jobba den sista juli så nu i augusti har jag bara glidit runt, försökt förbereda mig på skolan som börjar nu på måndag. Helt ny skola, nya människor, lärare och ny resa, kortare resa som tur är. Jag hoppas verkligen att jag kan komma på fötter igen när det gäller skolan, hitta motivation som driver mig framåt. Just det jag behöver just nu, behöva känna att det ska bli kul att gå till skolan Jag tror det kan påverka mitt sista år.
Igår var jag ute på en fisketur, riktigt mysigt väder och man ser bara på bilderna här nedanför att det var en underbar kväll. Några makrillar blev det allt att ta hem till kylen, färdigrensade och goda! 
Hoppas ni har haft en underbar sommar, nu återstår bara en tråkig vinter men den ska vi också klara oss igenom! 
Kram på er!