2012-07-08

Tiden har varit liten när det kommer till att blogga. Har haft fullt upp sen jag började jobba. Speciellt nu när jag fått detta servitrisjobbet så hinner man aldrig ägna sig åt datorn när det först är jobb och sen umgås med arbetskamrater på kvällarna. Hittills har sommaren varit kanon, nytt umgänge och allt flyter bara på, det känns riktigt bra! 

Ikväll ska jag jobba 21-02 passet i disken på Röde Orm. Ska bli kul att hamna i disken igen för bara en kväll. Vill helst vara där då jag trivs bäst där, tro det eller ej. Ska försöka få lite mer nattpass, det behöver jag. Bättre att man jobbar än att ränna ute. Gårdagen var förresten ganska mysig faktiskt. Den började hemma hos Anton där vi bara satt och snacka skit och lyssna på hans "grymma" musiksmak. Tyvärr inget för mig förutom några låtar, dom funkar för mina öron. Sedan drog jag vidare till Terrassen och Anton till Röde Orm. Var inte hemma förrän väldigt sent så jag sov ganska länge idag och det var riktigt skönt! 
Nu ska jag snart dra i mig gårdagens goda lax och sedan dra ner lite tidigare till jobbet för att lyssna på Peter Simson (?) som spelar på Macri. Ha det gött så länge! 
Kram

Fredag och jag har helg!

Har precis kommit mig ut ur duschen och ska alldeles strax bege mig neråt igen för en räkfrossa på Macri. Har jobbat ett kort pass idag så det är riktigt skönt att vara ledig hela dagen imorgon och mesta delen av söndag. Börjar 9 och slutar 02 så det blir ett nattpass där. Ska dock vara pigg till dagen efter då jag har öppning av restaurangen. Får se hur det kommer gå! 
Hoppas ni får en bra fredag så ska jag bege mig neråt till räkorna! 
Kram

I'm back!

Shit! Har inte skrivit här på hur länge som helst. Mitt internet la av ungefär direkt efter mitt senaste inlägg den 19 juni och appen på min mobil har ju inte fungerat så det har bara blivit att man inte har kunnat blogga. 
Den senaste tiden har jag bara jobbat och tagit det lugnt, hängt ganska mycket med mina nya jobbkamrater, lärt känna dom lite mer och bara haft riktigt skoj. Känner på mig att denna sommaren kommer bli den bästa på väldigt länge. 
Jobbade min första dag i servitrisen idag och det gick väl ganska hyfsat tror jag. Föredrar hellre nattpassen i disken så ska försöka fjäska till mig några pass där. För några som kommenterat och frågat mig om när Cissi & Erik spelar här på Böstebar så har jag fått reda på det enligt vårt trubadurschema och datumen är 18-21 juli så väldigt snart alltså. Hoppas ni kommer och kollar, så kanske ni också stöter på mig. 
Nu ska jag forsätta kolla vidare lite på internet, har ju missat ganska mycket när man inte varit inne på hur länge som helst! 
Ta hand om er så länge! 
Kram