Varför skynda på, när den tiden snart är här ändå

Rubriken säger allt, varför skynda på när den tiden snart är här ändå? En väldigt sann text från Magnus Ugglas låt "1:a gången". Har aldrig hört låten innan Miss Li gjorde en ny version på den i Så Mycket Bättre. Vissa meningar i texten stämmer in på mig till hundra procent. Senaste tiden har inte riktigt varit den bästa tiden i mitt liv, jag märker att längtan till att bli vuxen, ta eget ansvar, tjäna egna pengar, allt som har med vuxenlivet att göra är så långt borta nu. Man inser nog inte hur mycket det innebär att bli vuxen, man får smaka på många kängor i fejjan och samtidigt försöka stå kvar på benen.. Jag har bestämt mig för att försöka ta tag i livet efter många dalande perioder på sistone, skaffa mig ett jobb så att jag själv kan få köpa, betala och göra det jag vill utan att vara beroende men det kräver även att jag slutar vara så kräsen och lat. Med ett jobb så har man ett ansvar och kan inte sjukanmäla sig varje gång man inte orkar. Så nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, leva på det sätt jag vill utan massor av krav eller måsten från andra. 

Imorgon är det skola igen, fredag nationella i svenska och sedan är det helg igen! Veckorna rinner iväg och det är så skönt! 
Kram!

Kan man ha sämre tålamod?!Tror jag är drottning på att ha sämst tålamod! Har snart kommit igenom 5 sidor på två dagar, kan verkligen inte sitta ner och läsa om något ointressant, Religion! 
På torsdag har vi ett slutprov i just religion och jag kan väl erkänna att jag inte riktigt vart så aktiv på dessa lektioner så det är mycket för mig att plugga in. Det blir inte lättare heller när man bara vill göra något annat... 
Ska försöka komma igenom dessa sidor innan jag drar och tränar i alla fall... Det är typ 100 sidor! 

Hoppas ni har något roligare för er i alla fall! 
Kram 

Kände för en comeback ..... igen!

Sitter på tåget på väg hem från Göteborg och kände bara för att skriva lite här på bloggen, som finns men inte uppdateras. Har inte skrivit här sen senast och det var väldigt längesedan. Skolan har tagit en del tid av mig just nu och andra saker som helst inte ska bli nämnda just här. Snart är det bara en månad kvar tills jul och tiden går snabbt. Om man leker med tanken så är det inte alls långt kvar tills jag står på studentflaket och har tagit studenten, tyvärr kommer det kanske inte vara med världens bästa betyg men jag gör så gott jag kan, mer kan man inte göra. Innan dess ska det göras massor av prov, projektarbetet ska bli klart i april och jag har knappt börjat. Det är så att annat som är roligt tar hellre upp den tiden som egentligen ska läggas på läxor och liknande... lite måste man unna sig, i alla fall lite träning vilket man mår bättre av och det är något som är viktigt för mig just nu.

Nog med detta, det har släppts lite ny musik, musik som får mig att hitta lugn och som faktiskt stämmer in på mig just nu, eller jag känner igen mig i texterna på ett eller annat sätt. Sarah Dawn Finer har släppt ett helt nytt album där det finns några låtar som jag har förälskat mig i, länkar finns längst ner! Sedan har Danny också släppt en ny låt, en låt som inte alls är som hans tidigare, samma genre kanske men inte alls uptempo, lite mer som Ne-yo, Chris Brown i mina öron.... 


 
Danny Saucedo – Delirious                                              
Sarah Dawn Finer – Balladen om ett brustet hjärta
Sarah Dawn Finer – Den andra kvinnan
Sarah Dawn Finer – Med dig vid min sida